Mesaj Sayısı: 9 Katılım Tarihi: 27.10.08 Konum: balıkesir Yaş : 20
Vray yükledim fakat vray pluginlerinde hata veriyor bunları okuyamıyor diye acaba elinde vray pluginleri olan varsa link atabilir mi?
teşekkürler
İnsan savaş gibi inanmadığı bir şey için acı çekeceğine, barış gibi inandığı bir dava uğruna ölse daha iyi değil mi.
Mesaj Sayısı: 325 Katılım Tarihi: 08.07.08 Konum: Kıbrıs Yaş : 25
Karşılaştığınız hatanın tam adını varsa kodunu yazar mısınız.?
Hatta bir ekran görüntüsü de koyabilirsiniz.
Daha açıklayıcı olacaktır hepimiz için. ''Her rüzgarda otlar gibi eğilip bükülürsen, dağ bile olsan bir ota değmezsin.'' Hz. Mevlana.
Mesaj Sayısı: 9 Katılım Tarihi: 27.10.08 Konum: balıkesir Yaş : 20
ya 3dsmax için uyumlu vray link atarsanız çok sevinirim
İnsan savaş gibi inanmadığı bir şey için acı çekeceğine, barış gibi inandığı bir dava uğruna ölse daha iyi değil mi.
sketchup 6 v ray yükledim ancak 30 günlük deneme sürümü bu yüzden herhangi bir işlem yapamıyorum v ray adına bana crack lı vray programını indirebilecegim veya lisasn numarası konusunda yardım edebilir misiniz?
Mesaj Sayısı: 325 Katılım Tarihi: 08.07.08 Konum: Kıbrıs Yaş : 25
vento959 tarafından yazılan metin:
sketchup 6 v ray yükledim ancak 30 günlük deneme sürümü bu yüzden herhangi bir işlem yapamıyorum v ray adına bana crack lı vray programını indirebilecegim veya lisasn numarası konusunda yardım edebilir misiniz?
Site içerisinde istekte bulunurken dikkat etmeniz gereken 2 konu var.
Birincisi Türkçenin düzgün kullanımı; ikincisi "Crack" diye bahsettiğiniz yasal olmayan istekler...
''Her rüzgarda otlar gibi eğilip bükülürsen, dağ bile olsan bir ota değmezsin.'' Hz. Mevlana.