Öncelikle elinize sağlık serap hanım.
Böyle giderse dış mekan da da iç mekanlarda oldugu gibi cok güzel şeyler çıkartacaksınız.
1. ve 5. resimler biraz karanlık olmuş.
2. resimde çatı kaplamanız oldukça gerçekci görünüyor.
2.3. ve 4. resimlerde saçaklardaki kademeler ve kırımlar biraz fazlaca olmuş ve görüntüyü biraz boğmuş durumda.
1. resimdeki giriş yolu kaplaması da ayrıca güzel ve gercekci duruyor.
eyoz tarafından yazılan metin:
Öncelikle elinize sağlık serap hanım.
Böyle giderse dış mekan da da iç mekanlarda oldugu gibi cok güzel şeyler çıkartacaksınız.
1. ve 5. resimler biraz karanlık olmuş.
2. resimde çatı kaplamanız oldukça gerçekci görünüyor.
2.3. ve 4. resimlerde saçaklardaki kademeler ve kırımlar biraz fazlaca olmuş ve görüntüyü biraz boğmuş durumda.
1. resimdeki giriş yolu kaplaması da ayrıca güzel ve gercekci duruyor.
Çok çok teşekkürler eyoz.
1.ve 5.resimdeki karanlık olma sebebi güneş ışığının yönünü değiştirmememden kaynaklanıyor. Doğallığı korumak adına aynı saatte tüm cephelerdeki görünümü vermek istedim. Ama farklı bir saat uygulamasıyla o cephenin de aydınlık olmasını sağlayarak sizere sunarım.
2.3.ve 4. resimlerdeki eleştirinize tamamen katılıyorum. Düzeltmek için vaktim olursa yeniden denerim. Çatıyı yapmak ,daha doğrusu kiremitler doğru açıda ve eğimde yerleştirmek çok uzun zamanımı aldığı için düzeltmeye biraz üşendim açıkçası.
xer13 tarafından yazılan metin:
İç mekan kadar dış mekan çalışmalarınızda güzel olmuş zamanınız oldukça devamını bekleriz
Çok teşekkürler xer13.
Dış mekanda öyle usta arkadaşlar var ki, onlarla aşık atmak haddim olmaz .
İç mekan kadar iddialı olamasam da, kendimi geliştirmeyi umuyorum. Beni motive ediyorsunuz, sağolun.
Ayşe Serap Buyurgan
Warning: require_once(../includes/dynamic_meta.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../includes/dynamic_meta.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24