Mesaj Sayısı: 782 Katılım Tarihi: 07.03.08 Konum: istanbul Yaş : 35
Mükemmel bir dilbilgisi, saf, yüzlerce kez damıtılmış öz Türkçe aramıyorum ben, zaten benim de bu konuda iyi olduğum söylenemez, sadece dikkat ve biraz özen; sadece gelecekte gerek kalmayacak az bir çaba.
Sadece burada, bu sitede değil, her yerde daha güzel Türkçe kullanmalıyız.
Unutulmaması dileğiyle bir sözü hatırlatmak istiyorum,
Bizim giyinişimiz, görünüşümüz burada yazdıklarımızdır, açıkcası -mı, -mi soru eklerini ayırmayan, ya da yerine yada yazan ve benzeri "basit" hataları yapan kişilerin görünüşü hiç iyi değil.
Aynı fikirdeyim. Noktadan sonra büyük harf koymak bir saniye almaz ama okuyan insanın gözünde saniyelerce, dakikalarca itibar kazandırır. Hoşgörü ve tahammül seviyesini yükseltir güzel yazılmış yazılar.
Warning: require_once(../includes/dynamic_meta.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../includes/dynamic_meta.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24