Üye Girişi

Kullanıcı Adı:  Parola:    Kaydol |  Kayıp Parola

Başlığı Görüntüle

SketchUp Türkiye » SU » SU Harici Çalışmalar
Manisa'da yapılacak olan projemizin Salon ve mutfak bölümü
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

116 Hafta Önce 01:33 ÖS Manisa'da yapılacak olan projemizin S... | Düzenleyen HGA 116 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

Katılım Tarihi: 09.05.08
Manisada yapılacak olan 5 daireli 2 dubleks bir yapının normal kat salonu, Mutfağı, Archicad 'de modellendi Artlantis 1.2.6 da render alındı. Salon bölümünün render süresi ortalama 15/17 dakika. Mutfak bölümünün render süresi ortalama 45/50 dk. Çok yansıma olduğu için bu kadar uzun sürdü. Düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi yada kötü yazan herkeze.
www.zipara.com/filestock/13652931966132188956246/4.jpg
www.imageturk.com/UPLOADS/529e3c0b04a68e94393b.jpg
www.imageturk.com/UPLOADS/789fbb2b8a1c0624edbc.jpg
www.imageturk.com/UPLOADS/eb3b1a5918240e6e0728.jpg

116 Hafta Önce 01:46 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

etic
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 21.04.08

Uyarı seviyesi 0
Merhaba Ali Bey,

Ben özellikle ilk görseli etkileyici bulduğumu ifade edeyim. Aydınlatma elemanları ve sandalyeler her ne kadar olumsuz etkilese dahi bence derdini çok net anlatan görseller ve başarılılar. Bu nedenle tebrik ediyorum.

Daha detaylı yorumu yapabilirsem sonraya bırakmak istiyorum.

Tekrar tebrikler ...

116 Hafta Önce 01:53 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

SketchUp
Elit Üye

Katılım Tarihi: 02.04.08

Uyarı seviyesi 0
İlkindeki o kırmızı malzeme nedir ne değildir öyle, yakışıyor mudur oraya, neyse çok yoğunum, 'editleyeceğim' bu mesajı sonra, elinize sağlık, süperler, düperler. Smile

116 Hafta Önce 01:55 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S... | Düzenleyen HGA 116 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

Teşekkür ederim. Sandalyeler evet bir tuhaf. Grin Fakat sizde anlarsınız ki bir müddet sonra projenin bitmesi için dua eder oluyoruz. Bunun gibi bir çok mahalin iç detayı daha sırada. Tek tük bu olsa üzerine tabiki çok düşülür ve en ince ayrıntıya kadar detaylandırılır. ama hal böyle iken bazı şeyleri ya görmüyorum yada göremiyorum Grin

O kırmızılar lamba oluyor Grin Daha doğrusu bir türlü materyalini atayamadım yada lamba havası veremedim. Öyle kaldı.

116 Hafta Önce 05:27 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

Abdullah
Üye

Katılım Tarihi: 13.06.08

Uyarı seviyesi 1
Wow.. Mükemmel bir çalışma. Skecth Up da bunların yapılabildigini bilmiyordum. Süper elinize sağlık v.s. v.s.

116 Hafta Önce 05:31 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S... | Düzenleyen etic 116 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

etic
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 21.04.08

Uyarı seviyesi 0
SketchUp'ta yapılmadı ki bunlar. Archicad ve Artlantis ikilisinin ürünü Smile

Ali Bey ilk mesajında belirtmiş. Dikkatli okursanız ...

116 Hafta Önce 05:37 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

Abdullah
Üye

Uyarı seviyesi 1
Oh Ali bey özür dilerim. "SketchUp Türkiye Destek ve Yardım Sitesi - Render - Plugin - Çizimler | SU | SU Çalışmalarımız" Yazdığı için yanıldım heralde. Archicad ve Artlantis de güzelmiş teşekkürler.

116 Hafta Önce 05:57 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S... | Düzenleyen SketchUp 116 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

SketchUp
Elit Üye

Uyarı seviyesi 0
Sketchup'ta da yapılabiliyor böyle güzel şeyler Abdullah Bey, buraya da alalım sizi. Smile

Aşağıdaki linki tıklarsanız, gözleriniz kamaşabilir. Wink

http://sketchup-t...tid159.htm

Etic siz şımarmayın lütfen bu durum karşısında. Wink

116 Hafta Önce 06:03 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

Abdullah
Üye

Uyarı seviyesi 1
Evet, Hoş ama bunlar daha güzel bence

116 Hafta Önce 06:34 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

Abdullah bey teşekkür ederim düşünceleriniz için.

116 Hafta Önce 04:17 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

st-archy
Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 07.03.08
Abdullah yazdı:
Oh Ali bey özür dilerim. "SketchUp Türkiye Destek ve Yardım Sitesi - Render - Plugin - Çizimler | SU | SU Çalışmalarımız" Yazdığı için yanıldım heralde. Archicad ve Artlantis de güzelmiş teşekkürler.

Başlık taşınmıştır.

116 Hafta Önce 06:59 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

Daha mantıklı oldu. Teşekkürler @st-archy

116 Hafta Önce 08:00 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

st-archy
Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 07.03.08
Haklısınız biraz garip bir durummuş.
Daha önce fark edememişim, Abdullah'a da teşekkürler.

116 Hafta Önce 06:29 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

buyser
Yönetici

Katılım Tarihi: 03.04.08
Sevgili Ali Ceylan,
Tüm çalışmalarınızı çok beğendiğimi sanırım söylemiştim. Bu çalışmanızda cezbedici açıkçası.Elinize ve emeğinize sağlık.
Artık sizi de SU tarafına alsak diyorum. Bizden biri oldunuz nasılsa. İnanıyorum ki SU'da da çok güzel çalışmalar çıkaracaksınız. Böyle el gibi kalmayın, SU'culara katılın siz de Smile Bekliyoruz..
Ayşe Serap Buyurgan

"Her kışın sonu baharmış..."

116 Hafta Önce 06:35 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

SketchUp
Elit Üye

Uyarı seviyesi 0
O bizi archicad/artlantise çekmeye çalışıyor, biz de O'nu SU'ya, bakalım hangi tarafın halatı daha kuvvetli. Smile

116 Hafta Önce 07:02 ÖS RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

buyser
Yönetici

Katılım Tarihi: 03.04.08
nesriny yazdı:
O bizi archicad/artlantise çekmeye çalışıyor, biz de O'nu SU'ya, bakalım hangi tarafın halatı daha kuvvetli. Smile

Aslında SU'da bir çizmeye başlasa arayüzünün ne kadar kolay ve anlaşılır olduğunu,ne kadar rahat çizim yapabileceğini görecek ve vazgeçemeyecek. Ben de pek çok 3D programların demosunu indirip bakmış,denemiştim. Ama SU'yu kullanınca vazgeçemedim.
Ki bunların içinde rendırlı sonuç veren programlar bile vardı. ( Kitchendraw gibi)
SU'ya bir el atsa oda kurtulamayacaktır eminim. Smile
Ayşe Serap Buyurgan

"Her kışın sonu baharmış..."

116 Hafta Önce 12:07 ÖÖ RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S... | Düzenleyen HGA 116 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

Bu güne kadar bir çok yazılımı kullandım. Bunların en sonuncusu Archicad ve Artlantis ikilisi. Tüm bu programları kendi çabam ile çözebildim. Birazda PC den ve yazılımlardan anlamam bana ayrdım etti. Sketchup ile kısa bir bakıştık karşı karşıya. Gayet basit ve etkili sonuç veren bir yazılım. Öğrenilmeside gayet basit. Ah şu işlerin yoğunluğu bir hafiflese üzerine zevkle eyileceğim bir yazılım.
Bu arada Archicad kullanıyor oluşumdan kaynaklanan şu polemik Smile
nesriny yazdı:
O bizi archicad/artlantise çekmeye çalışıyor, biz de O'nu SU'ya, bakalım hangi tarafın halatı daha kuvvetli.

Ben sanırım hep sizlerle birlikteyim. Bu işin ayrısı olmamalı dimi Grin Belki Sketchup daki materyaller hakkında soru soramıyorum. Yada bir arkadaşın ''şunu nasıl yaparım'' sorusuna da cevap veremiyorum, Fakat sohbetimle, yazışmalarımla Smile kısa mesajlarımla, nacizane yorumlarımla sizlere eşlik etmeye çalışıyor ve kendi çalışmalarımdaki hataları sizler sayesinde görerek daha iyiye bir adım daha yaklaşıyorum. Hem teşekkür eder, hemde kendinizden beni ayırmadığınız için saygı duyarım.

116 Hafta Önce 12:11 ÖÖ RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S... | Düzenleyen SketchUp 116 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

SketchUp
Elit Üye

Uyarı seviyesi 0
Smile Yok ben kararlıyım transfer edeceğiz sizi SU'ya, gerçi bu yazılım atlaması, şirketin/ ofisin kullanıyor olduğu programlara bağlı, mesela ben SU'yu mecburen öğrenmiştim, adamlar bu programla tasarım yapıyor/yaptırıyorlardı, ilk kullan0dığımda gıcık olmuş, sevememiştim, ne bu çocuk oyuncağı gibi bir şey demiştim ama sonradan sonradan sevdim ben, genelde hep böyle sonradan severim. Smile

116 Hafta Önce 12:14 ÖÖ RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S...
Kullanıcı Avatarı

SketchUp
Elit Üye

Uyarı seviyesi 0
Biz hep beraber bir anlam taşıyoruz, siz de bütünün bir parçasısınız, siz veya herhangi bir üyemiz yoksa bir parçamız eksik hissediyorum ben. Çok mu duygusal oldu ne, ehheheh. Smile Konu başlığını da iyice sapalattık yine. Smile

116 Hafta Önce 12:16 ÖÖ RE: Manisa'da yapılacak olan projemizin S... | Düzenleyen SketchUp 116 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

İthamlarınız duygulandırdı ne yalan söyleyeyim. Ben böyle şeylere hep Sad böyle duygulanırım sağolun.

Yakın zamanda olmasa da bir müddet sonra sıkı bir rakip gelebilir! Öğreneceğim Grin

Atlanilacak Forum:

RSS - WeblinkleriRSS - MakalelerRSS - Haberler