Üye Girişi

Kullanıcı Adı:  Parola:    Kaydol |  Kayıp Parola

Başlığı Görüntüle

SketchUp Türkiye » SU » Öneriler ve İstekler
Kayıt Bilgileri
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

86 Hafta Önce 04:07 ÖÖ Kayıt Bilgileri | Düzenleyen Semih Borva 86 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

Semih Borva
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 08.07.08

Uyarı seviyesi 0
Aslında yeni bir konu açmadan aşağıdaki linke cevap olarak yazmak istedim ancak konu kilitli olduğu için yazamadım.

http://www.sketch...-tid68.htm

Belirli düzeyde profil zorunluluğuna, kullanılan Sketchup Programının sürümlerini seçenek olarak eklersek hem siz yönetici arkadaşlar hem biz öğrenmeye çalışanlar olarak sorunlara çözümleri daha rahat algılarız.
Sürümler arasındaki farklılıklarda daha kolay anlaşılır diye düşünüyorum.

Takma ad, ad, soyad seçeneklerinin yanı sıra, zorunlu olarak bu aşamayı ekleyebilirsiniz.

Kullandığınız Sketchup Sürümü''

Seçenekler:
''Sketchup 6''
''Sketchup 6 Pro''
''Sketchup 7''
''Sketchup 7 Pro'' vs.

Sadece bir öneridir.
Teşekkürler.

86 Hafta Önce 11:43 ÖÖ RE: Kayıt Bilgileri
Kullanıcı Avatarı

st-archy
Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 07.03.08
Doğumgünün kutlu olsun Semih, öncelikle.
Siteye olan katkın ve ilgin için teşekkürler.
Belirli bir düzeyde profil zorunluluğu bu an için bizim isteyebileceğimiz bir şey değil.
Biz burada samimi, yararlı bir ortam kurmak istedik, istiyoruz, öyle görünüyor ki bunu da başarıyoruz.
Günlük hit ortalamamız oldukça yüksek, ilginç bir bilgi vereyim hergün yurtdışından çok fazla misafir ağırlıyoruz.
Sitenin kurallarına uyan, yazdıklarını olabildiğince düzgün bir dil ve imla kurallarına uygun şekilde yazabilen, genel ahlak kurallarına uygun davranabilen, terbiyeli kişilerin (En azından site içerisinde bu şekilde davranabilen.) burada olmaması için bir neden yok.
Cinsiyeti, yaşı, işi gibi kişisel özelliklerini isteyen açıklayabilir.
Kullandığı program, bilgisayar donanımı gibi bilgiler sorunlar esnasında zaten ortaya çıkar, eğer gerekliyse.

Kişisel not: Siteye ilk girdiğinizde sizin yazdıklarınızı sürekli düzeltiyorduk, uyarı vermeden, bir müddet sonra sizin dikkatinizi çekmiş olacak ki artık kendi kendinize bu düzeltmeleri yapmaya başladınız.
Uyarı almadan duyarlı davrandınız, ilginiz için tekrar teşekkürler.

86 Hafta Önce 12:58 ÖS RE: Kayıt Bilgileri | Düzenleyen Semih Borva 86 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

Semih Borva
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 08.07.08

Uyarı seviyesi 0
Cevabınız ve doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Smile

Elbetteki üyelerin gerçek ad,soyad,doğum tarihi gibi bilgileri kullanmasını bekleyemeyiz. Taktir sizin tabiki. Benimkisi sadece bir öneriydi. Sizinde söylediğiniz gibi bazı bilgilerin o anda belirtilmeside farklı bir düşünce tabiki.

Olabildiğince düzgün ve anlaşılır bir dilde yazmaya özen gösteriyorum. Türkçeyi basitleştiren kelimeler kullanmaya dikkat ediyorum. Zaten bu şekilde olması forumda arama yaparken veya yazılanları okuyorken kolaylık sağlıyor.
Bana göstermiş olduğunuz samimiyet ve ilgiden dolayıda ayrıca teşekkür ederim.
Siteye verdiğiniz değeri çok iyi anlıyor ve biliyorum. Smile

86 Hafta Önce 01:08 ÖS RE: Kayıt Bilgileri
Kullanıcı Avatarı

SketchUp
Elit Üye

Katılım Tarihi: 02.04.08

Uyarı seviyesi 0
St-Archy'ye katılıyorum özellikle Semih konusunda. WinkCool

86 Hafta Önce 01:27 ÖS RE: Kayıt Bilgileri
Kullanıcı Avatarı

SketchUp
Elit Üye

Katılım Tarihi: 02.04.08

Uyarı seviyesi 0
Yurtdışından yoğun tık almamızı da Yavuz'un seo çalışmalarına borçluyuz diye düşünüyorum. GrinCoolPfft

Atlanilacak Forum:

RSS - WeblinkleriRSS - MakalelerRSS - Haberler