| 52 Hafta Önce 03:24 ÖÖ |
İç Mekan Render Ayarlarını İçeren Anl... |

nesriny Yönetici

Katılım Tarihi: 02.03.09
|
İç Mekan Render Ayarlarını İçeren Pdf için;
http://rapidshare...p.rar.html
Virüs içermez, yakında diğer arkadaşlarıyla beraber garaja eklenecektir, netten indirmedir.  |
| |
x 2
|
|
| 35 Hafta Önce 09:46 ÖS |
RE:

pheruq Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 27.10.08
 |
sketch up vray render anlatımlarını sitede daha çok olması üyeler açısından çok güzel olacaktır. Bilgi paylaştıkça çoğalır
İnsan savaş gibi inanmadığı bir şey için acı çekeceğine, barış gibi inandığı bir dava uğruna ölse daha iyi değil mi. |
| |
|
|
| 35 Hafta Önce 08:49 ÖÖ |
RE:

M3RTi Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 02.11.08
 |
Link silinmiş Nesrin Hanım. Yenilerseniz sevinirim |
| |
|
|
| 34 Hafta Önce 03:25 ÖS |
RE:

nesriny Yönetici

|
Pdf haline şu an ulaşamıyorum, elinde olan varsa yükleyebilir, herşeyi yönetimden beklemeyelim. Tutorial'a şu sayfadan erişebilirsiniz ama indiremezsiniz. 
http://www.scribd...y-Sketchup |
| |
|
|
| 21 Hafta Önce 11:40 ÖÖ |
RE:

Mavi Ay Üye

Katılım Tarihi: 24.02.10
 |
Buraya dosya yüklerken elinizde birer örneğini bırakmanız gerekir. Yoks bu tip durumlarda konu boş gözükecek. O zamanda bu konyu açmanızın bi anlamı kalmıyor. Bu bende dahil herkes için geçerli. Yanlış anlaşılma olmasın. Sadece hatırlatmak istedim. |
| |
|
|
| 21 Hafta Önce 11:58 ÖÖ |
RE:

nesriny Yönetici

|
Mavi Ay tarafından yazılan metin:
Buraya dosya yüklerken elinizde birer örneğini bırakmanız gerekir. Yoks bu tip durumlarda konu boş gözükecek. O zamanda bu konyu açmanızın bi anlamı kalmıyor. Bu bende dahil herkes için geçerli. Yanlış anlaşılma olmasın. Sadece hatırlatmak istedim.
Ya bilgisayarımızdaki/hddmizdeki tüm verileri kaybettiysek nasıl bir çözüm yolu öneriyorsunuz mavi ay? Belki o yüzden elimizde kalmamıştır. |
| |
|
|
| 15 Hafta Önce 08:05 ÖS |
RE:

Mavi Ay Üye

Katılım Tarihi: 24.02.10
 |
nesriny tarafından yazılan metin:
Mavi Ay tarafından yazılan metin:
Buraya dosya yüklerken elinizde birer örneğini bırakmanız gerekir. Yoks bu tip durumlarda konu boş gözükecek. O zamanda bu konyu açmanızın bi anlamı kalmıyor. Bu bende dahil herkes için geçerli. Yanlış anlaşılma olmasın. Sadece hatırlatmak istedim.
Ya bilgisayarımızdaki/hddmizdeki tüm verileri kaybettiysek nasıl bir çözüm yolu öneriyorsunuz mavi ay? Belki o yüzden elimizde kalmamıştır.
Öncelikle biraz ( 4 hafta ) geç cevap yazdığım için affınıza sığınıyorum. Bilgisayarınızdaki verileriniz silindiyse diyecek bişey yok. Ben sadece öneri sundum. Gerisini düzeltmek size kalmış... |
| |
|
|
| 15 Hafta Önce 11:16 ÖÖ |
RE:

yasinx76 Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 18.05.08
 |
Bilgisayarınızın hafızası/HDD alev alıp yanmadıkça, içindeki işletim sistemini belki kullanamazsınız ama tüm verilerinize ulaşabilirsiniz. Yüzlerce format atsanız dahi dosyalarınıza erişmenin (en eski dosyalarınıza) yolları var. İnternette bununla alakalı programlar var ama kullanmak için biraz uzmanlık isteyen bölümler mevcut. Yukarıda bahsi geçen anlatımı link ölmeden önce indiren arkadaşlarımız var ise, bu dosyayı yeniden paylaşıma sunabilirler.
Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim.
Duyulmaz çığlıklarım, en sessizinden onlar.. |
| |
x 1
|
|
| 15 Hafta Önce 11:21 ÖÖ |
RE:

yasinx76 Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 18.05.08
 |
RapidShare ve benzeri siteler ücretli abonelik istiyor. Ücretsiz olarak yükleme yaparsanız, belirli bir indirme limiti uyguluyor ve bu kota dolunca da link kilitleniyor. Hali ile de eklemelerimiz bir süre sonra boşa çıkıyor. Bu olayı takip edip, belirli aralıklar ile dosyalarımızı yeniden yükleyip linkimizi de değişmemiz gerekir. İkinci bir husus ta; yenilediğimiz linkleri ilk paylaştığımız mesaj da düzeltmeliyiz (altına güncelleme tarihi ekleyerek) ki ziyaretçilerimiz aramak zorunda kalmasın.
Duyulmaz çığlıklarım, en sessizinden onlar.. |
| |
|
|
| 14 Hafta Önce 01:34 ÖS |
RE:
İç Mekan Render Ayarlarını İçeren Anl... | Düzenleyen
sifir 14 Hafta Önce
|

sifir Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 11.06.09
 |