Forumda arama yaparken neden son yazılan yazıların sonuçlarını veriyor.
Örneğin fotoğraf ekleme diyorum foruma en son hangi konular açılmışsa o konularda arama yapıyor.
Burda bir kod hatası var ama anlamadım???
ilgilenirseniz sevinirim...
Mesaj Sayısı: 1235 Katılım Tarihi: 02.03.09 Konum: İstanbul Yaş : 30
Önceden belirttiğim gibi sitemizin kendi içindeki arama motorlarında sorun yaşadığınız zaman google'ın kendi arama motorunda araştırma yaptığınızda da büyük olasılıkla aradığınızı bulacak, yine sitemize yönlendirileceksiniz. Bu da faydalı bir yöntem bence.
nesriny tarafından yazılan metin:
Önceden belirttiğim gibi sitemizin kendi içindeki arama motorlarında sorun yaşadığınız zaman google'ın kendi arama motorunda araştırma yaptığınızda da büyük olasılıkla aradığınızı bulacak, yine sitemize yönlendirileceksiniz. Bu da faydalı bir yöntem bence.
İlginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz yolu deniyeceğim. Fakat sitenin kodlarınıda düzeltmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Neden mi? Çünkü bu site zamanla üye sayısı artacak o zaman sorunlar dahada büyüyecek. Bir zamanlar kendiminde forum sitesi vardı zorluk çektik. O yüzden şimdiden uyarıyorum. Demedi demeyin.
Warning: require_once(../includes/dynamic_meta.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../includes/dynamic_meta.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24