Üye Girişi

Kullanıcı Adı:  Parola:    Kaydol |  Kayıp Parola

Başlığı Görüntüle

SketchUp Türkiye » SU » Öneriler ve İstekler
Forumda arama sorunu...
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

22 Hafta Önce 11:14 ÖÖ Forumda arama sorunu...
Kullanıcı Avatarı

Mavi Ay
Üye

Katılım Tarihi: 24.02.10

Uyarı seviyesi 0
Forumda arama yaparken neden son yazılan yazıların sonuçlarını veriyor.
Örneğin fotoğraf ekleme diyorum foruma en son hangi konular açılmışsa o konularda arama yapıyor.
Burda bir kod hatası var ama anlamadım???
ilgilenirseniz sevinirim...

22 Hafta Önce 10:58 ÖS RE: Forumda arama sorunu... | Düzenleyen nesriny 22 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Katılım Tarihi: 02.03.09
Önceden belirttiğim gibi sitemizin kendi içindeki arama motorlarında sorun yaşadığınız zaman google'ın kendi arama motorunda araştırma yaptığınızda da büyük olasılıkla aradığınızı bulacak, yine sitemize yönlendirileceksiniz. Bu da faydalı bir yöntem bence.

22 Hafta Önce 12:17 ÖS RE: Forumda arama sorunu...
Kullanıcı Avatarı

Mavi Ay
Üye

Katılım Tarihi: 24.02.10

Uyarı seviyesi 0
nesriny tarafından yazılan metin:
Önceden belirttiğim gibi sitemizin kendi içindeki arama motorlarında sorun yaşadığınız zaman google'ın kendi arama motorunda araştırma yaptığınızda da büyük olasılıkla aradığınızı bulacak, yine sitemize yönlendirileceksiniz. Bu da faydalı bir yöntem bence.

İlginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz yolu deniyeceğim. Fakat sitenin kodlarınıda düzeltmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Neden mi? Çünkü bu site zamanla üye sayısı artacak o zaman sorunlar dahada büyüyecek. Bir zamanlar kendiminde forum sitesi vardı zorluk çektik. O yüzden şimdiden uyarıyorum. Demedi demeyin.

22 Hafta Önce 01:20 ÖS RE: Forumda arama sorunu...
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

Katılım Tarihi: 09.05.08
Bir çok sitenin arama motoru düzgün çalışmamaktadır.

Bknz.
Forum.donanimhaber.com

Çalışanda var elbet fakat, arama kriterleri en zor belirlenen kodlardandır diye düşünüyorum. Admin, olabildiğinince bu açığı iyileştirecektir.

Atlanilacak Forum:

RSS - WeblinkleriRSS - MakalelerRSS - Haberler