Merhaba! Bir müşterim için elindeki 2D AutoCad çizimini 3D hale getirip Mermer bir malzemeyi yüzeyde kullanmam gerekiyor.
Teknik kavramları az çok duyuyorum ama bu alanda çok yeniyim. 2D olan bir Autocad'i SketchUp'a aktardım. Ama bütün binaların cephe ve plan görüntüleri birlikte geldi.
Şimdi bunu 3D'ye nasıl dönüştürebilirim.
Bu arada ben bir grafik tasarımcıyım. Mimar ya da iç mimar değilim. 3DMax ya da AutoCad kullanmadım. Sadece arkadaşlarımın neler yapabildiklerini gördüm.
Teknik kavramları az çok duyuyorum ama bu alanda çok yeniyim. 2D olan bir Autocad'i SketchUp'a aktardım. Ama bütün binaların cephe ve plan görüntüleri birlikte geldi.
Öncelikle autocad export yaparken; modellemek istediğiniz yeri farklı bir autocad dosyasında açıp export yapmanız gerekmekte.
Bu sorunun anlatımı çok geniş bir alanı kapsıyor.Sitemizde bununla ilgili sorular ve cevaplar mevcut.Biraz araştırma yapmanız ve sketchupta 3d modele geçmeden önce, sitemizde yer alan temel sketchup anltımlarını çalışmanızı öneririm.
gorkemtezcanli tarafından yazılan metin:
Merhaba! Bir müşterim için elindeki 2D AutoCad çizimini 3D hale getirip Mermer bir malzemeyi yüzeyde kullanmam gerekiyor.
Bu arada ben bir grafik tasarımcıyım. Mimar ya da iç mimar değilim. 3DMax ya da AutoCad kullanmadım. Sadece arkadaşlarımın neler yapabildiklerini gördüm.
merhabalar sketch upa aktardıgınızı soylemişiniz bana da lazım bu anlatırmısınız lütfen cevap verrseniz cok sevinirim
Warning: require_once(../includes/dynamic_meta.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../includes/dynamic_meta.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24