Üye Girişi

Kullanıcı Adı:  Parola:    Kaydol |  Kayıp Parola

Başlığı Görüntüle

SketchUp Türkiye » Eğitim » Videolar » Google Earth için Model Oluşturma
Ayrıntıları Bitirme ve Gönderme (3:55) İngilizce
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

77 Hafta Önce 06:20 ÖS Ayrıntıları Bitirme ve Gönderme (3:55...
Kullanıcı Avatarı

st-archy
Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 07.03.08
YouTube Video

-"Google Earth'e Hazır" bir model yapmak için gereken şeylerin en son kontrol listesi ve bu modeli 3D Atölyesi'ne gönderme işlemi.

35 Hafta Önce 04:57 ÖS RE: Ayrıntıları Bitirme ve Gönderme (3:55...
Kullanıcı Avatarı

alikoca
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 03.01.10

Uyarı seviyesi 0
Arkadaşlar ben çizimi yaptım google eartha yükleyeyim dedim İstanbul Eyüpte bir yere bıraktı çizimimi. Oysa ben nevşehire getirmeliyim ben onu. Taşıyabilirmiyim oradan. Bu birinci sorumdu acemisiyim kusura bakmayın. Smile

2. sorum. Öğrendimki google earthtan araziyi alıp sonra çizmem daha mantıklıymış. Önceki çizimlerimi buna eklemem mümkün müdür?

35 Hafta Önce 05:07 ÖS RE: Ayrıntıları Bitirme ve Gönderme (3:55... | Düzenleyen nesriny 35 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Katılım Tarihi: 02.03.09
İlk soruyu bilemeyeceğim, silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz eğer ki yerini değiştiremiyorsanız.

İkinci soru için, şurda anlatılan yöntemle çalışırsanız ilk sorudaki gibi bir problemle de karşılaşmazsınız.

http://www.sketch...rowstart=0

3. olarak sorularınız için başlık açarsanız daha iyi olur, çünkü videolar kısmına yazmışsınız. Smile Smile

Kolay gelsin. Smile

35 Hafta Önce 06:29 ÖS RE: Ayrıntıları Bitirme ve Gönderme (3:55...
Kullanıcı Avatarı

alikoca
Yeni Gelen

Uyarı seviyesi 0
Sketcuptsa acemi olduğum için burada da acemi mesajı Smile yzamışım videolar sayfasına. İlginiz için teşekkür ederim. Şuan yazdığım bir site var orada her meseleye başlık açamıyorun belkide oradaki gibi düşündüm be braya yazdım. Oradada fotoğraflar başlığına fotoğrafsız msaj yazman çoook acemi işi duruyor ve siteye aykırı görülüyor. E tabi bu tip başarılı sitelerin muhakkak kriterlei olacak. şimdi diyeceksiniz ki "sen niye bu kadar laf uzatıyorsun" uyuzlğum tuttu.. senede bir-iki tutar oda mesajı okuyacaklara denk geldi. üzgünüm Sad.....

Ha bide ilk mesajımda başlarken büyük harfle başlayıp bitirirken nokta ile bitirmem beni sevindirdi. Smile

35 Hafta Önce 02:12 ÖS RE: Ayrıntıları Bitirme ve Gönderme (3:55...
Kullanıcı Avatarı

buyser
Yönetici

Katılım Tarihi: 03.04.08
Evet büyük harfle başlayıp noktayla bitirmeniz hoş olmuş Smile
Ama sessiz harfleri de yutmasaymışsınız daha da şık olacakmış. Bu kullandığınız mesaj dili sanırım. Bu dil bize pek uymuyor.
Gelin siz bize ayak uydurun en iyisi Smile
Teşekkürler
Ayşe Serap Buyurgan

"Her kışın sonu baharmış..."

35 Hafta Önce 12:02 ÖS RE: Ayrıntıları Bitirme ve Gönderme (3:55... | Düzenleyen alikoca 35 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

alikoca
Yeni Gelen

Uyarı seviyesi 0
Ayşe Serap Hanım 2-3 ayda ancak bir telefondan mesaj yazarım.. ancak wowTURKEY diye bir site var orada paylaşımlarımızda hızlı yazmaya dolayısıyla yanlışa düşmeye başladık ihtimal ki. Tabi ki adı geçen sitenin olumsuzlupu değil bendeki Q klavye zaafı.
Saygılar.

Atlanilacak Forum:

RSS - WeblinkleriRSS - MakalelerRSS - Haberler