Üye Girişi

Kullanıcı Adı:  Parola:    Kaydol |  Kayıp Parola

Başlığı Görüntüle

SketchUp Türkiye » SU » Genel Bilgi
3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

55 Hafta Önce 11:32 ÖS 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 55 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Katılım Tarihi: 02.03.09
Arkadaşlar, ne iyi insanlar varmış, bugün şahit oldum, şöyle ki, netten içeriği bu başlıktaki maddelerden oluşan (max için iç ve dış mekanların + ünlü binaların vray için hazır render edilmiş ayarlarıyla beraber modelleri + çeşitli ve yüksek çözünürlüklü kaplamalar) 3d dünyasında gayet iyi tanınan bir arşiv setini almak için araştırma yaptım, sahibinden.com da bir ilana rastladım ama ilanın tarihi geçerliliği gitmiş, ben de aradım taradım kişinin e-mailine yazdım, ilanınızın geçerliliği gitmiş, satın alamaz mıyım sizden dedim, adamcık dedi ki, artık satmıyoruz çok ihtiyacınız varsa, hdd gönderin en az 120 gb lık, ücretsiz size yollayalım. Adını adresini verdi, ben güveniyorum şahsen. Nette birçok yerde tanınmışlığı sitesi (görselleştirme yapan ofisi) var.

Şimdi sizi ilgilendiren kısım şurası; içeriği yukarda kısaca yazdığım ve sanırım daha da geniş olacağını tahmin ettiğim en az 120 gb lık bu genellikle max-vray için olan (ki 3ds yoluyla rahat rahat sketchup için de kullanılabilir) arşivi isteyen olursa bana gelince aynı yöntemle size gönderebilirim, hdd gönderirsiniz adresime ben onun içini doldurup, size gönderirim kargo parasını size ödettiririm ama. Grin HDDleriniz için üzülmeyin üstüne yatmam. Benden teklif, gerisini siz düşünün. Smile Kolaylıklar...

55 Hafta Önce 07:48 ÖÖ RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

yasinx76
Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 18.05.08

Uyarı seviyesi 0
HDD nedir? Smile

55 Hafta Önce 03:57 ÖÖ RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 55 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

HDD, harddisk, benim burdaki kastım taşınabilir hddler, mesela bugün 1 tane aldım ve kargoyla gönderdim;

http://www.exa.co...-8238.html

Bu da bende çoktandır varolan eskisi;

http://www.exa.co...-8233.html

Genelde sürekli bilg. çökmesi ve format atılması durumuna tabii tutulduğumdan artık bilgilerimi harici yani bilg. dışında biryerlerde depolamaya karar verdim, hem istediğim yere usb girişinden bağlıyorum, tavsiyemdir. Laptopum format yediğinde tüm 28 yıllık arşivimi kaybetmiştim, o günden sonra aldım, artık kaybetmiyorum. Smile Tabii bu hddlerin de bozulma ihtimalleri varmış.

Bugün bir liste gönderdi bana ilgili kişi, burdanseçip isteyebilirsin dedi, onu size de göndereyim özelden, içeriği görünce dudaklarınız uçuklayabilir. Grin

55 Hafta Önce 08:47 ÖÖ RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

mimarhan
Yönetici

Katılım Tarihi: 24.04.09
Format ve çökme ihtimaline karşı bilgilerimi D sürücüsünde saklamayı tercih ediyorum, windows ile aynı sürücülerde olmayan veriler kaybolmaya mahkum değildirGrin sadece C sürücüsüne format atarsınız o kadar son 2 yıldır benim laptop un(eski) D sürücüsü format görmedi hemde onlarca defa çökmesine rağmenGrin

55 Hafta Önce 11:46 ÖÖ RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

HGA
Yönetici

Katılım Tarihi: 09.05.08
Yİnede aynı anda bir harici ortama yedeklemekte fayda görüyorum.
Örn: Birkaç tane 8 veya 16 GB lık flashbellek, taşınabilir HDD, DVD-Rom
gibi.

55 Hafta Önce 06:36 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

yasinx76
Kıdemli Üye

Uyarı seviyesi 0
Senin bu iyi niyetli adam, bizim burada Topkapı'da ucuz HDD satan adam olmasın? Bende diyordum ki 'Çalsan bu fiyata vermezler. Nasıl oluyor da bukadar ucuza satıyor' Smile
Bu işte bir iş olmasın? Hani piyasada satıla bilecek türden sipariş veriyor adam. En az 120 GB.

55 Hafta Önce 06:44 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Yarın dananın kuyruğğu kopacak. Grin Göreceğiz. Wink

55 Hafta Önce 06:49 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

yasinx76
Kıdemli Üye

Uyarı seviyesi 0
Dua edelim de o kuyruk bizim tarafımıza kopsun.

55 Hafta Önce 01:10 ÖÖ RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 55 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Yok ben adamcıkdan eminim aslında, güven veriyor ama kargo ulaşmamış eline hala, akşam 9'a kadar beklemiş, dün akşam göndermiştim bugün öğleden sonra eline ulaşır demişlerdi, netteki kargo takipten fatura nosu ile baktım hala gönderilecek yazıyor. Kazığı bence kargo tarafından yiyeceğim. Gzöüm tutmamıştı zaten verirken, mecburdum ama, bir tek orası açıktı. Altı üstü İzmir'e gidecek artık 1 hafta bekleriz gitsin diye. Sad Yolda kayboldu demesinler bana bir de.Frown

55 Hafta Önce 04:11 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 55 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Ulaşmış su an transfer işlemleri gerçekleşiyor, türlü yerlerden gelen taleplere göre listedeki herşeyi göndermesini rica ettim en son. Son kez anons ediyorum, isteyenlere listeyi göndereyim, bakın, birçok program ve diğer şeyler mevcut. Wink
Artlantis, cinema 4d video tutorial bile var. Yakında üstüne para da vereceğim size alın diye. Grin

55 Hafta Önce 05:06 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen elbruz 55 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

elbruz
Üye

Katılım Tarihi: 17.06.09

Uyarı seviyesi 0
Tamam, ben talibim.. Benim HDD de şuan yolda:-). Gelince içini boşaltıp, sizcede uygunsa postalarım ve 120gb arşive kavuşuruz.

PS: Listeyi özelden msj atarsanız sevinirim. Merak ettim.

55 Hafta Önce 09:42 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 55 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Şöyle bir uygulama başlatayım dvd'yle göndereyim kısmi olarak isteyenlere, max. 3 dvd ye kadar göndereyim isteyenlere ücret almam, kargoyu ödemem lakin. Grin Daha da promosyon kampanya yapmam, ona göre.Cool

p.s. kontenjanım depomdaki dvd sayısıyla sınırlıdır. Smile

55 Hafta Önce 12:20 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

yasinx76
Kıdemli Üye

Uyarı seviyesi 0
DVD mi göndersek size? Sınırlı sayılarda olan DVD dağıtım kampanyanıza bende talibim. Acaba 3 DVD'e sığmayan kim bilir neler neler daha vardır? Gibi sorular ile uykularımın kaçmamasına da bir formül bulmak gerek Smile

55 Hafta Önce 12:21 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 55 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Henüz ses yok ,gönderim aşamasında herhalde, gözüm yollarda.Frown

DVD'yi kendi cebimden veririm dedim ama isterseniz öyle de olur, gerçi talep çok olursa dvd ye yazım işi çok vaktimi alır, hele gelsin bir bakalım. ShockFrownCool

54 Hafta Önce 08:46 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 54 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Tamamdır arkadaşlar, arşiv elime ulaştı, yani ben gidip aldım. Smile Yanlış anımsamıyorsam 460 GB ekstralar dahil. (öteki bilg.de)İçeriği detaylı olarak yazacağım boyutlarıyla beraber ama kendi oluşturduğum arşivi de üstüne katıp öyle paylaşıma sunayım diyorum, bu da biraz vakit alacaktır. Hem bir kısmı daha tamamlanmadı. Bu ay içinde hazırlayıp ilgili kişilere linkini göndermeyi düşünüyorum, zaten bu eski bilg.i boşaltıp yenisine transfer edeceğim hepsini, düzenlemem şart. Arşiv listesini görünce 3 dvdyle yetinmeyeceksiniz ama baştan söyleyeyim. Smile Smile Tek başına bir ömür yetmez çünkü bunları toplamaya, dosyalara gözatmam bile 1 saatimi aldı. Cool

54 Hafta Önce 08:20 ÖÖ RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

yasinx76
Kıdemli Üye

Uyarı seviyesi 0
Hadi gözün(m)üz aydın olsun. Milli bir sermaye'e sahipsiniz artık. HDD (hazır ne olduğunu öğrenmişken) alıp göndermeli size.
Duyulmaz çığlıklarım, en sessizinden onlar..

54 Hafta Önce 03:36 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

HDD gönderecekseniz boşaltmayın bari, dolu gönderin ben burda kendime alayım sonra boşaltırım. Özellikle film, dizi ne arşiviniz varsa kabulumdür. Grin

53 Hafta Önce 09:56 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs... | Düzenleyen nesriny 53 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

Arkadaşlar, bu başlığı unutmadım, kendi arşivim için bir kaç şeyin inmesini bekliyorum, sonrasında toparlayıp hepsini bir bütün yapacağım. Erdem'i ikna edersem onun arşivini de katmak istiyorum ama hiç pas vermiyor. Grin Dürteceğim tekrar, ve;

ÖNEMLİ NOT: Sitedeki arkadaşlardan biri benden max ile ilgili tutorialler istemişti, internete yükler misin demişti, ben de çok vaktimi alır diye ertelemiştim dvdyle göndereyim bekle diye.

Bana arşivini gönderen paylaşımcı arkadaşımız çoğu şeyi nete rapid'e yüklemiş, ilgili kişiler bana tekrar msj atarsa sevinirim, çünkü çoğu mesajı silmek zorunda kaldım.

HDDler için biraz daha sabır, bağlantım yavaş.FrownCool

53 Hafta Önce 10:00 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

ouxcity
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 27.09.08

Uyarı seviyesi 0
nesrin hn. sizin hakkınız ödenemez hep bizim için çalışıyorsunuz allah sizden ve sizin gibilerden razı olsunSmile

42 Hafta Önce 01:44 ÖS RE: 3d Model Arşivi- Texture Tutorial Vs...
Kullanıcı Avatarı

nesriny
Yönetici

HDD dağıtımları başlamıştır. İlgilenenler ö.m. atabilir. (sadece hdd şimdilik) Smile

Atlanilacak Forum:

RSS - WeblinkleriRSS - MakalelerRSS - Haberler